top of page

Sponzori i donatori tima

Potrebno je znati prepoznati prave vrednosti

Gordana Kadović

Gordana Kadović

Izgradnja kuća bzr 011

Rođena 24. 08. 1965. godine u Beogradu. Zaljubljenik u folklor i  narodnu tradiciju.

+381 63 179 16 75

  • Instagram
  • Facebook

JP SKC Obrenovac

Dom kulture i sportova

Dom kulture i sportova raspolaže sa velikom i malom pozorišnom salom, likovnom galerijom, klubom za decu i mlade, kancelarijom za mlade, sportskom halom, restoranom i pomoćnim prostorijama za veliki broj korisnika i posetilaca. Ovaj objekat svakodnevno poseti stotine korisnika, od najmlađih do najstarijih. U prostorijama doma redovno vežbaju polaznici dva baletska studija, članovi kulturno-umetničkog društva, plesne škole, amaterske dramske grupe, glumci ’’Obrenovačkog pozorišta’’, sportski klubovi, učenici srednje Tehničke škole (obavljaju nastavu fizičkog vaspitanja), seniori imaju redovne termine za vežbanje u sportskoj hali... Programe organizovano posećuju vrtići, škole, udruženja građana, udruženja penzionera, a kod nas dobijaju podršku i priliku za realizaciju sopstvenih ideja, aktivnosti i programa u oblasti kulture i sporta.

+381 11 8721 361

public company
city municipality

GO Obrenovac

Kultura

Kulturni razvoj Obrenovca pratio je njegove opšte razvojne tokove. Još sredinom prošlog veka, Palež je izašao na glas kao “veselo mesto, u kome se mnogo i lepo peva”. A i igralo se, pa je pored vlastitih pesama imao i svoje kolo – “Paležanku”. Nešto od toga blaga sačuvao je svojim zapisima kompozitor Kornelije Stanković.

+381 11 8726 400

Germany 24 Umzüge

Transport i selidbe

Nisu samo stanovnici naše države zaljubljenici u srpski folklor i tradiciju.  Hvala direktoru Reich Viktoru na želji da pomogne

+49 211 9948 0202

transport company
Armafert.PNG

Arma Fert Product

Građevinski materijal

Privredno društvo za proizvodnju trgovinu i usluge ARMA FERT PRODUCT doo Obrenovac je lokalno preduzeće koje se bavi prodajom građevinskog materijala. Osnovano je 7. novembra 2012. godine i od tada pomaže rad manjih, lokalnih udruženja.

+381 63  286355

bottom of page